Heti menü - 2012.02.27. - 03.02.-ig

Heti Menü a Hunnia Bisztróban / Weekly Menu for Bistro Hunnia 
2012.02.27 - 03.02-ig

Megújult formában!

Két fogásos menü: 850 Ft
Heti előfizetéssel: 700 Ft, akár elvitelre is!
Two-course meal: HUF 800, Weekly subscription: HUF 700, or take-away too!

Leves és tetszőleges köret svédasztalon,
választható főétel!!!
Soups and any garnishes buffet table, main course optional!

HÉTFŐ / Monday:
Zöldborsóleves / Split Pea soup
A: Cordon Bleu / Gordon Bleu
B: Csirkemell Jóasszony módra / "Jóasszony" style Chicken breast

KEDD / Tuesday:
Húsleves cérnametélttel / Meat soup with vermicelli 
A: Hortobágyi húsos palacsinta, gombamártással Meat Pancake of Hortobagy
B: Bakonybéli pulyka / "Bakonybél" style Turkey breast

SZERDA / Wednesday:
Magyaros csirkeaprólék leves Hungarian soup with chicken
A:  Főtt marha vadas mártással, knédlivel / Boiled beef with wild sauce, dumplings
B: Natúr csirke, erdei gyümölcsmártással / Nature Chicken with forest fruit sauce

CSÜTÖRTÖK / Thursday:
 Csókakői gulyás / "Csókakő" style Goulash soup
A: Borsos gombával töltött roston karaj / Grilled pork stuffed with mushrooms 
B: Csirkemell Budapest módra /  "Budapest" style grilled Chicken breast

PÉNTEK / Friday:
 Brokkoli  krémleves / Cream of Broccoli soup
A: Hagymás-diós rántott szelet / Fried Chops with Onion and Walnut 
B: Tócsniban sült csirkeragu sajttal, tejföllel / Potato scone baked Chicken ragout


Nyitva tartás / Open hours
hétfő-szerda: 12,00 - 01,00 - csütörtök: 12,00 - 02,00
péntek:12,00 - 04,00 - szombat: 17,00 - 04,00

Nincsenek megjegyzések: