Heti menü - 2012.02.13-02.17.-ig

Heti Menü a Hunnia Bisztróban / Weekly Menu for Bistro Hunnia 
2012.02.13 - 02.17-ig

Megújult formában!

Két fogásos menü: 850 Ft
Heti előfizetéssel: 700 Ft, akár elvitelre is!
Two-course meal: HUF 800, Weekly subscription: HUF 700, or take-away too!

Leves és tetszőleges köret svédasztalon,
választható főétel!!!
Soups and any garnishes buffet table, main course optional!

HÉTFŐ / Monday:
Francia hagymaleves / French onion soup
A: Szegedi sertésborda / Pork chop "Szegedi" Style
B: Csirke sör mártásban / Chicken in Beer Sauce

KEDD / Tuesday:
Borsókrémleves citromos tejszínnel / Pea soup with Lemon Cream
A: Fűszerkéregben sült sertéskaraj In spicy baked Pork Chops
B: Paradicsomos fetával töltött rántott csirkemell / Tomato and Feta stuffed Chicken Breast

SZERDA / Wednesday:
Olasz paradicsom leves Italian tomato soup
A: Debreceni töltött csülök / "Debreceni" Style stuffed Knuckle
B: Hawai-i csirke / Chicken of Hawaii 

CSÜTÖRTÖK / Thursday:
Currys kukoricaleves / Corn soup with Curry
A: Borban párolt karaj / Pork Chops braised in Wine
B: Roston gomolya sajt / Grilled Goat Cheese

PÉNTEK / Friday:
Korhely leves "Korhely" Style soup
A: Baconnel töltött sertésszelet / With Bacon stuffed Pork Chops  
B: Gyros tál Gyros Plate 



Nyitva tartás / Open hours
hétfő-szerda: 12,00 - 01,00 - csütörtök: 12,00 - 02,00
péntek:12,00 - 04,00 - szombat: 17,00 - 04,00

Nincsenek megjegyzések: